vrijdag 27 februari 2009

Eindresultaat onderzoekje

Op deze site en op linkedin had ik een poll lopen over Stretchng ja of nee. Hier de resultaten bij elkaar opgeteld:

Of het nou efect heeft of niet: we zijn als lopers best verstandig (als het werkt) of denken: baat het niet dan schaad het ook niet.

Hardlopen op TV

Voor de liefhebbers: Vanaf komende zondagavond om 17:00 op NET5 het programma Runners Life. In de NCRV Gids een twee pagina tellend artikel over hardlopen naar aanleiding van dit programma. Het artikel kan je hier downloaden als PDF.

Ten aanzien van het programma: zal natuurlijk gecombineerd zijn met een leuke dosis product placement maar we zullen zien...

vrijdag 6 februari 2009

Nieuwe loopevenment voor vakidioten

Vanuit mijn werksfeer werd ik geattendeerd op een nieuw loopevenment: De Callcenterloop. Behalve de datum (10 oktober) is er verder nog niets bekend. Ik hou het voor u in de gaten.

De inleiding van de pagina:

BRW Groep en Hofstad Search organiseren op 10 oktober 2009 voor de 1ste
keer de BRW Groep - Hofstad Callcenterloop. Beide organisaties zullen hiertoe
nauw samenwerken met hardloopexpert Aart Stigter, die als atleet bekend is
geworden door zijn indrukwekkende loopbaan als lange afstandsloper.

Lopen als routine

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik het de laatste tijd wat drukker heb door een nieuwe job. Ik moet nog de ruimte vinden hoe ik het hardlopen inplan. Op deze site staan 'Daile Routines' van bekende mensen. Er is zelfs een kopje exercisers.

Loopkalender: Reeuwijkse plassenloop

Ik moet het lijssie met loopjes, de kalender dus, weer aanpassen met nieuwe loopjes maar aangezien ik wat druk ben met nieuwe baan enzon gebruik ik deze weg om een loopje te prommoten die in mijn mailbox belandde: De Reeuwijkse Plassenloop.

De loop wordt gehouden op 21 maart 2009 en de startplaats is uiteraard Reeuwijk in ons moooie Zuid Holland. Ik heb in die omgeving wel eens gelopen in het kader van file mijden en dat loopt best aardig daar. De afstanden zijn 1,1 - 2,4 - 5 - 10 - 15km. Genoeg keus dus voor de liefhebbers. Beetje jammer dat de route van de 15 ook een paar km langs de snelweg loopt.