vrijdag 31 december 2010

NIEUWJAARSWENS 2011


Via deze weg een heel succesvol 2001 toegewenst en voor de hardlopers onder de lezers van deze blog: Dat je ambities mogen uitkomen. Of dit nou is voor het eerst een paar kilometer met plezier uitlopen of een marathon onder de 2:04;p

donderdag 2 december 2010

Hardlopen op een nieuwe provinciale weg?

Kom een eenmalig loopevenement tegen: hardlopen bij de opening van de N322 op 26 februari. Lees het artikeltje in de Gelderlander.
Op de langste afstand, 12,6 kilometer mogen 322 lopers meedoen. Verder zijn er nog 200 lopers welkom voor de 5,2 en 2 keer 50 lopers voor jeugdlopen. Het wordt dus een klein evenment. Volgens het artikel kan je je opgeven via de site van de dijkenloop. Mocht je mee willen doen volg dan deze deeplink want anders kan je lang zoeken.

Traplopen? 50 verdiepingen!

Nu kennen we in Nederland het NK trappenlopen. Achtentwintig verdiepingen, 450 treden. Gehouden op 7 november in Enschede.
In de categorie nog stoerder de beklimming van het Azrieli Center in Israel. 187 meter hoog en de loop gaat over 1144 treden en 51 verdiepingen (meer over het gebouw op wikipedia. Winnaar (op de foto) was in minder dan 8 minuten boven.
Pfoe, ik had in mijn studenttijd krap twee minuten nodig voor de 16de verdieping waar ik toen woonde. En dan zijn je benen zuur! Dat dan nog meer dan 3 keer zo hoog. Alleen bij het idee krijg ik al pijnlijke benen!

Meer foto's op de site van de Poolse krant Gazeta Wyborcza.

Foto's Meijendelloop beschikbaar

De foto's van de Meijendelloop van afgelopen zaterdag zijn beschikbaar via deze link.

Onderstaande foto toont uw verslaggever in betere tijden (zie ook verslag op deze blog).