vrijdag 31 augustus 2012

Nike+ Training gaat een stapje verder

In een nieuwsbrief van Nike staat een advertentie voor de Nike LUNARTr1+ iD. De afbeelding erbij suggereert dat je met deze schoen en de ingebouwde sensoren je loopprofiel zou kunnen vaststellen.

Los daarvan is dit net als veel andere schoenen van Nike een schoen die je kan customizen.

Ik wilde echter meer weten over de technologie maar doorklikken op deze mail leverde een niet werkende link op. Beetje knullig van zo'n groot merk.

Rondsnuffelend op de site kwam ik wel onderstaande video's tegen.

Deze gaat over de gebruikte dynamic suport system en is al een paar jaar oud. Met de trend van natural running zou je bijna kunnen denken dat dit al achterhaald is:En dan deze over de LUNARTR1:Ik krijg de indruk dat de schoen hiermee alleen de intensiteit van de trianing vastlegt en niet zozeer of je meer over de binnenkant afwikkeld. Het zou ermee te maken kunnen hebben dat dit ook nog geen specifieke loopschoen is. Dat zou helemaal super zijn zodat je uitgebreid kan analyseren hoe je loopprofiel is. Ga je bijvoorbeeld als je moe bent anders lopen?

En als je dan nog een inkijkje wilt in de innovatie van Nike en Nike+ dan is deze presentatie ook leuk om te bekijken:Zouden ze bij Nike gekeken hebben naar de product introducties van Apple?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten