zondag 9 september 2012

Goede reklame voor orgaan donatie - deel 2

Afgelopen week schreef ik over een Amerikaan die met twee donorlongen halve marathons loopt. Dit leverde een reactie op van dicht bij huis over een Nederlander, Wouter Duinisveld, die met een donorhart de halve triathlon op Mallorca heeft voltooid.

Het is jammer dat zijn blog niet up to date is. Dat hij de halve heeft volbracht is alleen terug te lezen in een reactie op de betreffende pagina. Deze beste man is wel actief op Twitter.

Verder maakt Wouter deel uit van Team4Talent. Een team met als doel deelname aan de Olympische Spelen van Rio in 2016. Ook zijn blog op deze site is niet erg up to date met als laatste blog een verslag van de CPC.

Toch is ook dit een inspirerende reklame voor orgaan donatie en dan nog eentje dichterbij huis...

1 opmerking:

  1. Dit zijn twee verhalen over toppers. ik kan het niet laten om toch ook nog even de aandacht te vragen voor de "gewone"sporter. Voor veel mensenn die getransplanteerd zijn is het kunnen sporten op welk niveau dan ook al wonder, naast het feit dat je nog leeft. Kijk voor ook inspirerende verhalen op http://www.sportentransplantatie.nl/persoonlijke_verhalen_101013.html

    BeantwoordenVerwijderen