zaterdag 3 november 2012

NOS Journaal over afgelasting van de Marathon van New York

Ook het NOS Journaal besteedt natuurlijk aandacht aan het afgelasten van de marathon van New York vanwege de schade aangericht door de storm Sandy eerder deze week.

Kan iemand trouwens die dame die klaagt over het verlies van een paar duizend dollar omdat ze 'voor niets' een vlucht en hotel heeft betaald vertellen dat er mensen zijn die hun hele huis kwijt zijn geraakt. Tuurlijk is het vervelend als je je zo lang voorbereid op een marathon dat die op het laatste moment niet door gaat. Maar een zeker risico loop je altijd. Ook in Nederland kan je marathon in het water vallen of door hitte worden afgelast of ingekort. Denk maar aan de marathon in Rotterdam van 2007. Lees mijn post van die race.

1 opmerking:

  1. Inderdaad Hans, ongelofelijk hoe sommige mensen durven te reageren. Uiteraard is het jammer als je marathon in het water valt, maar als je de miserie ziet waar sommige mensen in terecht zijn gekomen moet je dat kunnen relativeren. Enige terecht punt van kritiek vind ik dat ze wel eerder hadden kunnen beslissen om af te lassen!

    BeantwoordenVerwijderen