vrijdag 2 november 2012

Twee keer hardlopen in de volkskrant

Vandaag twee berichten in de Volkskrant over hardlopen.

Ten eerste over de Nederlandse top hieraan gestart verschijnt bij de zevenheuvelenloop:

Koen Raymaekers en Patrick Stitzinger hebben hun deelname toegezegd aan de organisatie van de Zevenheuvelenloop. Samen met hun landgenoten Jesper van der Wielen en Abdi Nageeye zullen zij strijden om op zondag 18 november als eerste Nederlander over de finish in Nijmegen te komen.
Ook bij de vrouwen is de Nederlandse top aanwezig, met Miranda Boonstra, Heleen Plaatzer en Merel de Knegt.Eerder maakte de Gelderse organisatie al bekend dat de Ethiopische Tirunesh Dibaba en de Keniaan Leonard Komon, de houders van het wereldrecord op de 15 kilometer, zullen deelnemen aan de wegwedstrijd.
Lees hier op vk.

En over de weerstand die opborrelt tegen het doorlaten gaan van de marathon van New York:

De marathon van New York, 's werelds grootste marathon, gaat gewoon door als het aan burgemeester Michael Bloomberg ligt. Critici zijn het echter niet eens met de keuze van Bloomberg en de organisatie van de marathon.
Lees verder>>

1 opmerking:

  1. Hoi Hans, heb ook een stukje geschreven over de marathon van NY, staat voor morgen gepland.... dubbel gevoel. Als loper vind ik het super dat het doorgaat, als mens vind ik het bijna schandalig...Morgen op m'n blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen