woensdag 16 januari 2013

Slim van amazon: Nu een ASR/GTX aanbieden

Is het toeval of niet? ik heb laatst nog een gewone loopschoen (Brooks Adrenaline ) bestelt bij Amazon.de. Misschien niet het laatste model maar daarmee wel een stuk goedkoper dan de winkel op de hoek.

Net met alle pakken sneeuw voor de deur krijg je een e-mailtje met daarin een aanbod op de ASR variant van de schoen. Hierbij staat ASR voor all season running. Ook is er de GTX waarbij de bovenlaag van Goretex is voor droge voetjes. Klik voor de gein eens door op de GTX hieronder en kijk dan bij de foto's maar eens onder de zool...wat staat daar? Precies: ASR. Toch staat bij de een op de tong ASR en de ander GTX.

Doen ze toch wel slim bij Amazon.

Wat altijd even oppassen is bij Amazon is dat ze zoveel verschillende typen en soorten van dezelfde schoen lijken te verkopen dat je goed moet weten welk type je precies moet/wilt hebben en dan nog hopen dat in de afgeprijsde categorie je maat er nog tussenzit. Let bijvoorbeeld goed op het typenummer. Vaak staat daarin een D of een E wat wijst op de breedte maat van de leest. Dit vind je bij je huidige schoen aan de binnenkant van de tong.

Dat alles gezegd hebbend: Ik heb al aardig wat paar via deze weg thuis gekregen en daarmee behoorlijk wat euro's bespaard...Je ziet hieronder bijvoorbeeld dat zelfs de recente GTS 12 behoorlijk goedkoper is. Ook met verzendkosten bespaar je nog een paar tientjes... tis maar dat je het weet...

                 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten