zondag 17 maart 2013

Schoenen als afbakbroodjes?Soms komt de inspiratie voor een blog gewoon via een reklame poster. Zo krijg je blijkbaar bij deze schoen van Reebok een gratis haardoger. Maar waarom? Omdat je de schoen daarmee op maat kan maken!

Reebok heeft een schoen ontwikkeld met de U-FORM technologie. Dat wil zeggen dat je de schoen eerst moet opwarmen (vandaar de fohn) en wel voor twee minuten en op 93 graden Celcius. Waarom deze temperatuur? Op een Engelstalige site was de aangegeven temperatuur 200 graden Fahrenheit.

Daarna trek je de schoenen aan, maakt ze vast en houd ze acht minuten aan, rustig zittend. Als het goed is zitten de schoenen dan perfect pas.

Naast deze U romf technologie heeft de afgebeelde schoen nog een 'feature': Realflex. Een zool met onafhankelijk van elkaar geplaatste noppen waardoor de schoen heel flexibel is. Een beetje zoals de Nike free die allemaal groeven overdwars heeft waardoor de schoen is dubbel te vouwen.

De schoen van Reebok lijkt een fitness schoen of een crossfit schoen.
De schoen is online nog niet echt terug te vinden. Op amazon vond ik alleen de damensschoen die hiernaast is afgebeeld met de u form technologie. wel zijn er diverse modelllen met realflex technologiete krijgen en dat geldt ook voor beslist.

De poster was reklame van intersport dus eventueel kan je daar nog naar binnen lopen.

Even twee minuten je schoenen afbakken, lekker (sport)drankje erbij en in goed gezelschap kan je genieten van een heerlijk avondje sporten.

Hieronder nog een video hoe het werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten