vrijdag 10 mei 2013

Hardloopweekend in Den Haag - 21 en 22 September

Het Vredespaleis bestaat dit jaar 100 jaar. Reden om goed uit te pakken met wel 2 loopevenmenten in één weekend.

Parcours van 10km Vredesloop 

Evenement 1: De Vredesloop

Op zaterdag 21 september organiseert Like2Run de Vredesloop met de afstanden 1,5, 2,5, 5 en 10 kilometer. Like2Run is de uiterst professionele organisatie achter onder andere de City-Pier-City en de marathon van Rotterdam. De start en finish is bij het jarige Vredespaleis en je loopt rond de parken zoals de Scheveningse Bosjes.

De inschrijving is geopend op de website.

Evenement 2: De Den Haag MarathonRoute Marathon
Ik schreef hier al eerder over onder de titel Oh, Oh, Den Haag... Op zondag 22 september wordt voor het eerst in 15 jaar weer een marathon georganiseerd in Den Haag. Daarnaast is er een 4,2, 21,1 en 68 kilometer parcours uitgezet.

Stichting Den Haag Marathon is een niet-commerciële en niet van overheidswege gesubsidieerde organisatie, en is volledig gedreven door vrijwilligers.
Voor dit evenement zijn volgens de site van de organisatie 1000(!) vrijwilligers nodig. Wil je bijdragen aan dit unieke evenement maar ben je zelf geen loper of loop je om een andere reden niet mee: MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER!

De inschrijven voor deelname en als vrijwilliger kan op de website.

Doelgroepen

In marketing termen zullen we maar denken dat beide evenementen voor verschillende doelgroepen zijn. De Vredesloop voor het brede looppubliek en de mensen van de kortere afstand. De marathon op zondag voor die lopers die meer van een langere uitdaging houden met zelfs een ultra van 68K.

En op dezelfde zondag is er voor de doelgroep "Houdt van massa's er ook nog de beroemde Damloop. Ga nu maar kijken wat je aanspreekt en hoe je dit weekend vol plant met mooie kilometers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten