zondag 6 april 2014

Towerrun @plannederland: smaakt naar meer

Vandaag was de Towerrun georganiseert door Plan Nederland om geld op te halen onder het thema 'Girls First'.

Onder mijn eigen motto "Je moet soms eens iets geks doen" heb ik me ingeschreven en ben ik de 28 verdiepingen en 495 treden op gerend.

Als je marathons gewend bent is een inspanning van nog geen 5 minuten heel bijzonder zeker met hartslag die in het donkerrood gaat ben je opgefokt tot en met, krakende en piepende dijen maar toch niet moe na afloop. Heel bijzonder.

Het evenement was perfect georganiseerd. Aan één kant de hoftoren in, omkleden, spullen inleveren en warming up onder de bevlogen leiding van Annamarie.

Dan twee aan twee om de anderhalve minuut starten en dan verstand op oneindig en verdiepingen tellen. Op verdieping 15 een stukje vlak om over te steken naar een ander traphuis. Gek gevoel in de benen. En weer door voor de resterende 13 verdiepingen. Boven binnen de 5 minuten en als middenmoter bij de mannen (zie hier voor volledige uitslag).

Fotootje voor het nageslacht met het uitzicht op de achtergrond en dan met de lift naar beneden.

Opscheppen dat je nog een keer kan....maar nu zonder dollen. Volgend jaar weer? Dan doe ik weer mee. Dus Miriam...leuk even kennis te maken en je weet me te vinden voor de volgende keer. Het smaakt namelijk naar meer. Meer als in: Nog een keer doen. Maar zeker ook meer als in: Meer deelnemers en meer geld voor Plan en Girls First.

Omkleden en lekker naar de tram dribbelen om nog een beetje uit te lopen en terug naar huis naar mijn eigen Girls...Geen opmerkingen:

Een reactie posten