zaterdag 25 januari 2014

Usain Bolt met meervoudig persoonlijkheidssyndroom

Een grappig commercial met sprintkanon Usain Bolt:

vrijdag 24 januari 2014

Gezond oud worden...een 91-jarige inspirator

In Polen is deze man een hit op youtube. Iedere dag fietst deze beste man naar het bos om een uur lang oefeningen te doen. De in dit filmpje getoonde serie doet de beste man vier keer. En om de tel niet kwijt te raken gebruikt hij stokje om te 'turven' hoeveel series hij al heeft gedaan.

Loop niet te hard van stapel...

Met alle goede voornemens aan het begin van het jaar blijken veel mensen te hard van stapel te lopen. Dat wil zeggen met sporten dus. Goed nieuws voor fysiotherapeuten. Die hebben daardoor extra handel.

maandag 20 januari 2014

BBC documentaire over de 100 meter race Seoul 1988

Een documentaire van bijna een uur over de meest infame 100 meter finale van de Olympische Spelen. Niet door de prestaties maar door de prestatieverhogende middelen. Een mooie BBC documentaire voor een avondje op de bank. Herstellen is ook trainen!

zondag 12 januari 2014

Verslag Halve van Egmond

De samenvatting van de Halve van Egmond door de NOS:

Murakami jarig: 65 jaar

Voorkant Murakami bijlage NRC van vrijdag
De verjaardag van Murakami vandaag, en feit dat er een nieuw boek uit komt is voor NRC reden om een aparte bijlage te weiden aan de van oorsprong Japanse schrijver. Voor lezende hardlopers is hij vooral bekend van zijn boek 'What I Talk About When I Talk About Running'. Een biografie over zijn leven en de rol die hardlopen speelt in zijn ontwikkeling als man en als schrijver. Een lange beschrijving van het boek kan je hier vinden.