zondag 15 maart 2009

Geen Rotterdam

Vorige week jubelde ik nog na een lekkere duurloop dat ik nu eindelijk het vertrouwen had om in Rotterdam te starten. Ik had me tot dan toe nog niet opgegeven en toen ik dat dit weekend alsnog wilde doen kwam ik er achter dat de inschrijving precies een week GESLOTEN was. FU#K, F#CK, F$CKer de F&CK.....Geen Rotterdam dus dit jaar.....
En nu.......?
Utrecht dan maar? Hmm niet echt een aantrekkelijk parcours met die lussen door Leidsche Rijn en de Meern. Enschede? Het weekend na drie dagen beurs (dus drie dagen staan). Ook niet handig. Toen dacht ik opeens aan een relatief nieuwe marathon startend in Arnhem (dicht bij mijn roots) met Finish in Nijmeger: De HAN KAN marathon. En op weg daar naartoe kan ik dan mooi nog meedoen aan het Nederlands(talig) Bloggers Kampioenschap tijdens de halve marathon van Utrecht.

2 opmerkingen:

  1. ja, leuk joh, Utrecht!! gaat meer door de stad heen nu he.. en Rotterdam.. als je echt wil komen er vanzelf wel wat startnummers vrij.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. misschien dat mijn eerdere reactie niet door kwam, maar door een blessure kan ik rotterdam niet meer halen, dus mijn startbewijs is vrij.
    prinsjes@xs4all.nl als je interesse hebt!

    BeantwoordenVerwijderen