woensdag 11 juli 2007

Leiden Marathon op televisie

Vanochtend een mailtje in mijn mailbox van de organisatie van de Leiden Marathon. Een beetje jammer dat ze hun systemen niet goed kennen en ik het mailtje meer dan tien keer heb ontvangen.
Hier de integrale tekst;

Leiden Marathon 21 juli op televisie (NCRV).

'Grim' loopt halve marathon Leiden.

Presentator Cees Grimbergen gaat in het NCRV-programma 'Grim' zelf op zoek naar de vraag:

Waarom loopt half Nederland hard? Vorig jaar deden 1,3 miljoen mensen mee aan een hardloopevenement. En dan zijn er ook honderdduizenden Nederlanders die niet in clubverband 's avonds na het werk hun rondjes hollen. Wat bezielt al deze mensen? Te zien op zaterdag 21 juli om 21.10 uur op Nederland 2.

Grimbergen (56) zelf liep voor deze aflevering, na krap vijf weken trainen, de halve marathon van Leiden. Hij trainde onder anderen met de 63-jarige marathonloopster Corrie Bouwmeester (109 marathons) en sprak Êmet Dirk van Weelden, schrijver van 'Looptijd' en 'Tempo!', over de perfecte looppas en het verschijnsel 'runner's high'. En in de Rotterdamse Vinex-wijk Nesselande bezocht hij een van de duizenden loopgroepen die ons land rijk is. In deze aflevering van GRIM ook taaislijmziekte-pati‘nt Maarten Koeman, die baat had bij het lopen van marathons.

Mok Scheffer,
Leiden Marathon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten