zaterdag 26 januari 2013

Fashion or Function?


Zo heel soms valt je oog wel eens in een damesblad en zie je iets wat je aandacht trekt. In dit geval het hiernaast getoonde paar schoenen.

Wat een kleuren! toch maar even lezen wat erbij staat. Het gaat om hardloopschoenen (yeah sure..) ontworpen door Stella McCartney (okay?) voor Adidas.

Das waar ook, zij had ook de kleding ontworpen voor de Olympische sporters van het engelse team afgelopen zomer in London (lees nog maar eens de blogpost daarover).

Afijn het blijken dus niet alleen maar Fashionschoenen te zijn. Ze zijn te krijgen op Adidas Site. Dat wil zeggen. Goed nieuws voor diegene die natuurlijk met deze schoenen aan hun voeten willen (hardlopen).

Sta je open voor andere, iets minder uitgesproken kleurtjes? Dan zijn de bovenstaande kleurcombi's met 50% korting te krijgen.

4 opmerkingen:

 1. Eerlijk? 'k vind het meer op space-schoenen lijken dan iets anders ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch hoor jij meer tot de doelgroep dan ik. Mij deed het denken aan gebakje, een schoen van marsepein. Zou niet de eerste eetbare schoen zijn op deze blog: http://dehardloper.blogspot.nl/2008/09/gewichtstoename-nike-schoen.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch jammer dat die kleurige versie niet in de sale is. Voor mijn sport-type (Fitness) zijn ze vast prima! Denk dat ze goed staan bij een zwarte sport-outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Rianne: kwestie van vraag een aanbod? Blijkbaar denken er meer zoals jij en lopen die suikerzoete schoenen goed genoeg om niet afgeprijs te hoeven worden:)

  BeantwoordenVerwijderen